Opeens een opgejaagd gevoel tijdens je dag? Geen nee durven zeggen op vragen van anderen? Niet goed weten welke keuze je het beste kunt maken? Het zijn hele normalen dingen waar we allemaal weleens tegenaan lopen. Je kunt hierover spreken met een psycholoog, cognitieve gedragstherapie krijgen, stapels met formulieren en oefeningen doorlopen. Dat kan allemaal. Toch zie je, als je het profiel van Elody AKA Sprankelpsycholoog op Instagram bekijkt dat zij er als pyscholoog & coach een hele andere aanpak op na houdt en ziet haar manier van werken er allesbehalve saai of onpersoonlijk uit. Met grappige video’s bootst ze scenes uit het dagelijks leven na waarin we ons allemaal wel een keer herkennen. Ook opvallend: ze gebruikt hierbij veel termen en oefeningen als ‘breathwork, innerchildwork, chakra energie, healing en ga maar door. Elody combineert de wetenschap van het brein met oude Oosterse wijsheden en inzichten maakt inzichten uit de spirituele wereld toegankelijk, past deze toe in haar werk als psycholoog en coach en niet in de laatste plaats: in haar eigen leven. Want ‘practice what you preach’ is voor Elody heel belangrijk. Voor Not Able To Label mocht ik haar interviewen over haar drive haar eigen leven zo in te richten en haar missie om zoveel mogelijk mensen te helpen zich lekker in hun vel te voelen. In deze video geeft ze ook 4 praktische tips die makkelijk toe te passen zijn op de fiets, op de wc, op je kantoor of in bed. Want psychologie en spiritualiteit gaan , waar dan ook, altijd samen.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *