– Geen hokjes – Geen Labels- Lekker eigenwijs – Niets is wat het lijkt –

De kracht van Not Able To Label ligt in de verhalen. Verhalen uit het leven van hele gewone, leuke, gekke, gepassioneerde mensen mét een eigen missie of visie komen hier tot leven. Not Able To Label gaat over het leven en alles wat daarbij hoort. 

Liefde, eten, drinken, emotie, ondernemersverhalen, events en reizen, het komt allemaal aan bod. Alles met als doel jou iets nieuws te leren over je stad, de wereld of je medemens. Als het inspireert is het Not Able To Label waardig. 

Not Able To Label richt zich op ieder die zich dagelijks even wil laten informeren of inspireren maar geen zin heeft in een online magazine over hele specifieke zaken. We zijn aanwezig op toffe events in de stad en spreken met verschillende ondernemers over hun plannen en passie. Hierdoor krijg jij nét dat inkijkje achter de deur die anders gesloten blijft. En dat geeft Not Able To Label die persoonlijke touch met je stad en de mensen. 

NATL is een initiatief van Jolien van den Elsakker en KLCK Media. 

Jolien koos ervoor om journalist te worden om verhalen van over de wereld te absorberen en op te schrijven. Gewapend met een bloknoot, fototoestel of videocamera, is ze het liefst altijd onderweg. Ze krijgt nooit genoeg van het ontdekken leert graag van de mensen om haar heen en hun cultuur. Naast het schrijven speelt ze ook weleens voor model, actrice, yogi en hulpverlener. Ze pendelt meestal tussen Amsterdam en Utrecht waar ze haar freelance bestaan sinds 2009 vormgeeft. Is ze niet druk met woordjes tikken op haar laptop of aan t pielen met haar (video) camera oefent ze haar spagaat in de yogaschool. Hobbies laten zich vertalen in ontbijten met veel koffie, rondbanjeren in de natuur of op bohemian markten, mensen observeren en gedichtjes schrijven. Ze houdt wel van een beetje zelfspot en blogt graag over haar, soms wat ongemakkelijke, situaties in het leven en heeft een zwak voor eerlijke mensen.

Joliens favoriete quote: “Leef alsof het morgen je laatste dag is. Leer alsof je eeuwig leeft.” – Ghandi

 

(Visited 21 times, 1 visits today)