Een van mijn favoriete momenten in Ubud is vroeg opstaan als de douw nog in de lucht hangt. Als de straten nog leeg zijn om naar een morning class yoga te wandelen die om 6.30 of 7.00 uur begint. Ubud kent ongekend prachtige yoga scholen, midden in de natuur, om 90 minuten helemaal alleen met je lichaam en je ademhaling bezig te zijn. Ik kom er altijd helemaal door tot rust en vaak ook nog vol inspiratie en nieuwe energie om de dag heerlijk mee door te komen.Ze hebben een breed varia aan leraren zodat je altijd kunt kijken wat het beste bij je past. Speciaal voor jou zet ik mijn 3 lievelingsholen voor je op een rijtje. Hier komen ze:

Intuitive Flow

Een van de mooiste plekken van Ubud. Op 1 verdieping hoop kijk je door de glazen wanden zo op de vulkaan. In het liefelijke dorpje Penestenan, 4 km van Ubud, kun je je hart ophalen voor verschillende klassen en stylen yoga. Ze hebben een breed varia aan leraren zodat je altijd kunt kijken wat het beste bij je past. Ze verkopen een verse kokosnoot in het winkeltje, een gezonde dorstlesser die de sessie helemaal goed afsluit.

www.intuitiveflow.com

2. Yoga Barn

Het is op dit moment ’s werelds grootste en meest bekende yoga studio van de wereld. Ik ben er 5 jaar geleden geweest toen de eigenaar nog flink aan het bouwen was. Ongelofelijk om te zien wat er is gebeurd in de jaren erna. Yoga Barn is een soort dorpje geworden. Ze bieden all- in- one Yoga and Healing aan met een 360 graden uitzicht over de jungle. Er is een enorm aanbod aan stylen en docenten en naast yoga kun je er nog een hoop andere dingen vinden zoals tarot reading, esthetica dance en er is een groot veggie/vegan restaurant.

http://www.theyogabarn.com/

3. Radiantly Live

Deze studio is het meest modern van alle 3. Hoewel volledig van hout gemaakt zijn alle zijden van de studio open en omringd door groen. Dit geeft je het gevoel je yoga les midden in de natuur te mogen uitvoeren. Alles is heel goed verzorgd en ruikt lekker naar heerlijke olietjes of wierook. Ook hier zijn verschillende dingen te ontdekken zoals bijeenkomsten voor vrouwen, gezonde kookworkshops en healing sessies.

http://www.radiantlyalive.com/

Natuurlijk doe ik in mijn eigen stad Amsterdam of waar dan ook in het land graag aan yoga! Heb jij nou een yoga school en vind je het leuk als ik een langskom in jouw studio of jou eens kom interviewen? Dat kan! Kijk hier voor de mogelijkheden om samen te werken.

(Visited 17 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. A WordPress Commenter 18 juni 2018 at 13:24

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.