Op deze zonnige dagen kun je vertier op het water combineren met een goede actie. Een voorbeeld hiervan is dit initiatief van The Green Office, van Universiteit Utrecht. Zij lieten deelnemers voor een symbolisch bedrag van een euro een kano huren, met hulp van Botenverhuur de Rijnstroom uit Utrecht, en lieten de deelnemers tijdens een heerlijke kanotocht vuil uit de grachten prikken. 

Het resultaat is weerzinwekkend maar waanzinnig. Een van de deelnemers Rosa, ook te zien in de video, was erg enthousiast over de actie en schreef zich met haar vrienden in. Wat de deelnemers opvissen is echt schokkend, zo vindt ook Rosa. In de video zegt ze dan ook; ‘laat het een lesje zijn mensen, ruim je troep op.’

Ben je ook te porren voor zulke initiatieven? Bekijk de video en wie weet ben je er de volgende keer ook bij. Heb je ook een groen idee? Dan mag je dat laten weten aan The Green Office, zij helpen je dit idee tot stand te laten komen.

[thb_gap height=”15″]
(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.