[thb_gap height=”10″]

Waar veel ondernemers ervoor kiezen om u mee te loodsen door hun succesverhalen, kiest Frank Krake een andere weg.

Als zelfbenoemde ‘Rampondernemer’ gaat Frank Krake in op de tegenslagen die hij tijdens twaalf jaar ondernemerschap heeft gekend. In zijn turbulente carrière overkwam Frank Krake verschillende rampen, zoals de vuurwerkramp in Enschede en een faillissement. Na het faillissement van zijn eerste bedrijf kwam Frank Krake zonder inkomsten of uitkering thuis te zitten. Hij startte een tweede eigen onderneming en wist uiteindelijk een omzet van tien miljoen te behalen. Hij schopt het zelfs zo ver dat zijn bedrijf in 2011 hoofdsponsor van De Graafschap werd.

Ik ontmoette Frank Krake in de Efteling en sprak hem over zijn boeken; de Rampondernemer en Menthol. Hij spreekt 27 oktober op het MKB Ondernemerscongres in Utrecht. Kom je ook?

[thb_gap height=”10″]
(Visited 7 times, 1 visits today)